צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Senior Ding-Dong משתמש מתחיל
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 ב- 21:51:33 הודעות: 11
|
נשלח: 14/10/2005 ב- 22:34:59 כותרת הודעה: טרומבון בחיפה |
|
|
שלום לכולם,
אני בחור בן 24 ומעוניין ללמוד לנגן על טרומבון. אני כרגע מנגן כבר כמה שנים על סקסופון - כך שמוסיקה בכלל וכלי נשיפה בפרט הם עולם מכר ואהוב עבורי.
יש לי כבר טרומבון נחמד של ימאהה, פיה מספר48 - שזה כמו 6.5 בסקאלת באך - ואפילו טיונר כרומטי.
יש לי כמה שאלות:
א- אני זקוק, כמובן, למורה. בגלל שאני סטודנט בחיפה אני מעדיף שימצא בחיפה רבתי. אני יודע שישנם שני קונסרבטוריונים בעיר. האם הם מלמדים גם "אנשים מבוגרים"?
ב- אשמח לקבל המלצות למורים בעיר ללא קשר לקונסרבטוריונים.
ג- עמעם. אני מודע לעובדה שהוא יוצר לחץ ומפריע לזרימת האוויר - אבל כנראה שלא תיהיה לי ברירה ואצטרך להתאמן לפחות ברבע מהזמן עם עמעם. קראתי דברים טובים על ה- Silent Brass של ימאהה (ההוא עם האוזניות והמגבר). מישהו יכול לספר משהו בנוסף?
תודה לכולם
|
|
חזור למעלה |
|
|
טל כץ מנהל
הצטרף בתאריך: 09/07/2004 ב- 23:33:57 הודעות: 1272 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 14/10/2005 ב- 23:01:34 כותרת הודעה: |
|
|
שלום לך וברוך הבא לפורום בראס ! נשמח אם תציג עצמך בפורום אוף טופיק בעץ היבש לענייני מי הוא מי.
אז ככה. בעניין העמעמים מהסוג בו אתה מעוניין כבר כתבתי באשכול הזה:
http://gnet.homelinux.com/phpBBHeb/viewtopic.php?t=1808
אתה מוזמן להכנס ולקרוא. יש הסבר מפורט ביותר.
מבחינת מורים לטרומבון בחיפה. אז ככה. יש משפחה שלמה בחיפה שכולם מנגנים בטרומבון ומנגנים בתזמורת הסימפונית של חיפה.
יש שם סבא, דוד ונכד או משהו כזה. אני לא זוכר את השם של הסבא, אבל הוא מלמד במרכז "יובל" בחיפה אם אני לא טועה. אתה יכול לנסות להשיג את מספר הטלפון שלו דרכם. השם משפחה שלהם זה וול.
אני לא מכיר את הסבא כל כך טוב אבל אני מכיר את הנכד שלו ששמו גרגורי וול. הם גרים בחיפה או בקריות.
גרגורי הוא בחור צעיר, נראה לי בן גילך אבל הוא טרומבוניסט מצויין.
אין לי מספרי טלפון שלהם או משהו כזה. אבל אתה יכול לחפש בספר טלפונים או פשוט לפנות למרכז "יובל" ולשאול שם אולי. מרכז "יובל" נמצא כיום בבית הספר "ויצו" לאמנויות בחיפה.
זה בכל אופן מה שאני מכיר ויכול להציע לך באיזור חיפה והקריות.
אשמח אם תמשיך להיות פעיל ולכתוב באתר ! _________________ You are what you practice |
|
חזור למעלה |
|
|
Senior Ding-Dong משתמש מתחיל
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 ב- 21:51:33 הודעות: 11
|
נשלח: 15/10/2005 ב- 14:53:10 כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה! אני אצלצל אליהם בשבוע הבא. |
|
חזור למעלה |
|
|
Elai משתמש מתחיל
הצטרף בתאריך: 16/03/2013 ב- 13:54:06 הודעות: 1
|
נשלח: 23/02/2015 ב- 15:38:36 כותרת הודעה: |
|
|
יש Practice Mute כמעט לכל חברה של סורדינות, כמו דניס וויק.
לדעתי הסורדינה עם האוזניות של ימהה לא נשמעת משהו... _________________ Music is a significant from the life |
|
חזור למעלה |
|
|
טל כץ מנהל
הצטרף בתאריך: 09/07/2004 ב- 23:33:57 הודעות: 1272 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 23/02/2015 ב- 15:46:04 כותרת הודעה: |
|
|
וואי וואי... ממש סצנת "כעבור 10 שנים"... _________________ You are what you practice |
|
חזור למעלה |
|
|
|