|
הקונסרבטוריון הוירטואלי The Virtual Conservatory
|
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Chuka מנהל
הצטרף בתאריך: 04/01/2005 ב- 15:08:15 הודעות: 180
|
נשלח: 15/07/2005 ב- 12:25:55 כותרת הודעה: השיבה מאירופה! |
|
|
טוב אז בטח לא שמתם לב, אבל לא הייתי כאן כמה שבועות כבר
וזאת מפני.... שהייתי בחו"ל!
נסעתי עם המקהלה שלי (הקיבוץ הארצי המקרטעת... ) לסיור של שבועיים שאיטליה ובאוסטריה, וחשבתי לספר קצת חוויות מוסיקליות ואחרות.
הסיור כלל הופעות באיטליה במילנו, פאביה ומנטואה, ולאחר מכן תחרות באוסטריה.
בסה"כ ההופעות התקבלו בברכה ברוב המקומות, אפילו יצירתו הנוראה של תיאודורקיס, "Canto General" (או "קנטו חנרל" בספרדית צחה...)
הופענו עם חבר'ה איטלקים, וגם כמה ישראלים שחיים בפאביה ומאוד נהנים שם, יש שם חברה ישראלית ענפה כנראה...
הגענו לאוסטריה אחרי נסיעה בנופים המדהימים של האלפים האיטלקים והאוסטרים, לעיירה ציורית בשם שפיטל, ששוכנת על איזה נהר קסום ששמו פרח מזכרוני...
התחרות כללה שתי קטגוריות: קטגוריה A של יצירות חובה (מוטט של פולנק, איזה ג'זואלדו נורא קשה אבל נורא יפה, ויצירה מחרידה של מלחין מקומי ממשפחת ואגנר... ) ויצירות רשות, וקטגוריה B של יצירות אתניות. אז כמובן ששרנו את "הבה נגילה", כי זה הכי אתני שיש, ואח"כ שרנו את "דרור יקרא" עם בימוי של יובל זמיר, שנראה כמו שאתם מדמיינים (מקהלה של 40 חבר'ה בני 50 פלוס מינוס מחוללים ברחבי הבמה במקבילה העצלנית של צעד תימני... )
הקיצר, הרומנים היו מצחיקים, לפיליפינים היו תלבושות מגניבות שנראות עשויות מפלסטיק, האמריקאים עשו טעות טקטית חמורה ושרו מנדלסון, הצרפתים הגיעו מקום אחרון.
ואז עלתה המקהלה הלטבית. הם פתחו את הפה ואני ישבתי בהלם. האנשים איתי בשורה ישבו בהלם. המנצח שלי ישב בהלם. אפילו המנצח שלהם היה בהלם נראה לי.
הם היו מד-אי-מים!! הם ביצעו יצירה מקורית של מישהו לטבי, שלדעתי כל זמר במקהלה חייב שמיעה אבסולוטית בשביל לבצע אותה, כי אין לי דרך אחרת להסביר איך הם שרו את זה.
הם לקחו מקום ראשון, אחריהם האמריקאים והפיליפינים (ששרו שיר ממלך האריות )
בקטגוריה השניה הם גם ניצחו כמובן כשאחריהם הסלובנים והרומנים המצחיקים שביצעו את when the saints come marching in בשילוב מעניין עם הדנובה הכחולה....
אנחנו הגענו למקום 9 כשמאחורינו האוקראינים והצרפתים. אבל מבחינתנו נתנו הופעות מצויינות וזה מה שחשוב.
זהו, אז למי שאין כוח לקרוא את כל המגילה הזאת, קצת תמונות....
הלטביות בבגדי נצחון (נראה כמו חתונה המונית...)
הפיליפינים (כל מילה מיותרת..)
המקהלה בתאורה "מחמיאה".. |
|
חזור למעלה |
|
|
Dombi מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 09/04/2004 ב- 15:42:43 הודעות: 2414 מיקום: ירושלים
|
נשלח: 17/07/2005 ב- 09:17:42 כותרת הודעה: |
|
|
וואלה ברוכה השבה אלינו נועה...
וטוב לשמוע שנהנית, וסתם שאלה:
זה נראה בתמונות כאילו הם שרו א-קפלה... אבל אתם לא... אני טועה? (אני רואה נגנים מתחתיכם?)
או שזאת בכלל לא תמונה מהתחרות אלא מאיזה קונצרט?
(מעניין כמה עלו כל השמלות הללו של הלטביות ) _________________ Wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh’n?
Willst zu meinen Liedern deine Leier dreh’n? |
|
חזור למעלה |
|
|
Chuka מנהל
|
נשלח: 17/07/2005 ב- 19:59:57 כותרת הודעה: |
|
|
התמונה שלנו היא מקונצרט בפאביה, בו שרנו את הקנטו חנרל (ע"ע ההודעה העליונה שלי), לא מצאתי תמונה ראויה מהתחרות...
אתה צודק שיש נגנים מתחתינו, ליתר דיוק, שני גיטריסטים, חליל צד, קונטרבס, בוזוקי, שני פסנתרים,מרימבה, וויברפון ושאר כלי הקשה למיניהם.... וסולנים....
והשמלות של הלטביות... בכל אופן הם זכו במספיק כסף לקנות חדשות... |
|
חזור למעלה |
|
|
Mico משתמש עם עתיד
הצטרף בתאריך: 02/11/2004 ב- 10:02:44 הודעות: 471 מיקום: מדינת היהודים
|
נשלח: 19/07/2005 ב- 17:37:20 כותרת הודעה: |
|
|
או קיי, יש לי שאלה קטנה: איפה את בדיוק בתמונה?.... (פשוט לא ראיתי אותך אף פעם...) _________________ NI!!! Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
well-tempered משתמש מתקדם
הצטרף בתאריך: 30/05/2004 ב- 21:57:30 הודעות: 649
|
נשלח: 19/07/2005 ב- 18:25:24 כותרת הודעה: |
|
|
שלישית משמאל בשורה העליונה. _________________ "Ford, you are turning into a penguin. Stop it" |
|
חזור למעלה |
|
|
Mico משתמש עם עתיד
הצטרף בתאריך: 02/11/2004 ב- 10:02:44 הודעות: 471 מיקום: מדינת היהודים
|
נשלח: 19/07/2005 ב- 18:36:44 כותרת הודעה: |
|
|
אהה! בדיוק מה שחשבתי!.... _________________ NI!!! Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
Chuka מנהל
|
נשלח: 19/07/2005 ב- 21:02:48 כותרת הודעה: |
|
|
חשפתם אותי
סחתיין על הזיהוי לביא, ועוד אני בלי משקפיים.....
לא שהיה קשה מידי, כל עוד יודעים שאני מתחת לגיל 40 אפשר למצוא אותי די בקלות |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|