צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
clarina משתמש מתחיל
הצטרף בתאריך: 27/12/2004 ב- 11:07:55 הודעות: 21
|
נשלח: 30/12/2004 ב- 09:31:02 כותרת הודעה: עבודה?! |
|
|
היי חבר'ה,
אני מחפשת עבודה... נמאס לי מחלטורות עם תשלום דרך מס הכנסה...
קיצר...אני מחפשת עבודה בתחום הוראת הקלרינט, הבעיה היא שאין לי מושג מאיפה להתחיל... אז אם אתם יודעים קצת יותר ממני, בבקשה! help me?
אני מעדיפה ללמד פרטי, אז אם אתם מכירים אנשים כאלה, send them over here!
תודה!
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dombi מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 09/04/2004 ב- 15:42:43 הודעות: 2414 מיקום: ירושלים
|
נשלח: 30/12/2004 ב- 11:05:17 כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל אולי תספרי לנו איפה למדת? איזו הכשרה יש לך?
חוץ מזה ניסית כבר הודעות ברחוב/בתי ספר/לוחות מודעות? בדרך כלל זה עובד...
ואת כמובן מוזמנת לספר לנו על עצמך בעץ לזיהוי עצמי בפורום אוף טופיק (שזה פה בעצם )
ובכל מקרה: ברוכה הבאה לפורומינו!! מקווים שתפרי ותרבי בהודעות...
נ.ב: ואנא בפעם הבאה נסי לשמור על מילים נקיות, תודה. (כן אני הבחור שצנזר אותך) _________________ Wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh’n?
Willst zu meinen Liedern deine Leier dreh’n? |
|
חזור למעלה |
|
|
אורח
|
נשלח: 30/12/2004 ב- 19:22:55 כותרת הודעה: |
|
|
היי!
סחתיין על התגובה המהירה. האמת שכתבתי את התחלת ההודעה ככה בכוונה אבל לא חשוב בכל אופן, אני לומדת שנה שנייה לתואר 1 באקדמיה בת"א, או שמא, בית הספר הגבוה למוסיקה ע"ש זובין בוכמן whatever... כעיקרון, השתחררתי מהצבא לפני 3 חודשים ועכשיו אני מתרכזת בעיקר בהתקדמות בכלי, אבל הגיע הזמן גם ללמד כי אני אוהבת את זה וגם לא רעה בזה בכלל... פשוט אני עוד לא סגורה על עצמי שאני אספיק לשלב את זה עם נגינה ולימודים וגם להתקדם כמו שאני רוצה...בכלליות נראה לי הרעיון של כמה תלמידים פרטיים...אני די צריכה להתאפס על עצמי הבעייה היא גם שאני רואה שלאנשים שלוקחים על עצמם גם עבודה בלימוד וגם לימודים זה בד"כ בא להם על חשבון הנגינה... אני גם לא ממש רואה את עצמי עובדת בקונסרבטוריון ומרוויחה פרוטות ומקבלת חרא יחס...
בכל מקרה, תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
holst מנהל אתר
הצטרף בתאריך: 09/04/2004 ב- 14:39:03 הודעות: 2869 מיקום: המבורג
|
נשלח: 01/01/2005 ב- 12:51:28 כותרת הודעה: |
|
|
תלוי למה את מתכוונת להגיע...
אני לא חושב שכמורה בגיל כזה ועם הכשרה כזו אין הרבה לאן להתקדם כהתחלה, ואני לא חושב שכמה פרוטות בחודש שוות את המאמץ. עדיף להתמקד בדבר אחד, כך לפחות אני חושב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|