צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
מור מנהל אתר

הצטרף בתאריך: 09/04/2004 ב- 11:32:26 הודעות: 1524 מיקום: מבשרת ציון
|
נשלח: 26/07/2004 ב- 21:51:58 כותרת הודעה: פראיירים........ |
|
|
כרגיל נחזור לנושא שקשור בעיקר לניבלאים אבל... יהיה חביב אם גם מישהו שהוא לא נבלאי יגיב...
מאחורי כל נבלאי עומד סבל קטן(-או גדול...) נחמד שעושה בישבילם את כל העבודות השחורות- או שבעצם רק אצלי זה ככה?!?!
לא בטוח לכולם........ או שאני מעדיפה להאמין שזה ככה....
אם זה לא אז תנפצו לי את החלום...
בכל מקרה, לי יש את אבא... אני מתארת שרוב מי שהיה בקונצרט שאני ניגנתי בו אי פעם פגש את אבא שלי.. הוא תמיד סוחב לי את הנבל לכל מקום..מכסה לי את הנבל ברגע שאני מסיימת לנגן.. מכוון לי את המיתרים(-את זה הוא עושה רק שיש לו כח..).. וכמובן,אי אפשר לשכוח מחליף לי מיתרים...
בקיצור- הוא האיש הטכני שלי.. הוא אפילו היה קרוב ללעבור קורס בצרפת לתיקון נבלים, אבל הוא לא יכל לבוא אליו בגלל שהוא היה במקום אחר בעולם(-אני כבר לא זוכרת איפה...)
בכל מקרה מי האיש(-או האישה) שעומד מאחורי הקלעים ועושה בשבילכם את העבודה השחורה- בכלל יש לכם כזה?
ז"א זה לא אמור להיות כ"כ קיצוני כמוני- אני פשוט עצלנית... אבל אני מכירה הרבה ניבלאים שאמא/אבא/בעל וכו' עושים בישבילם את העבודה השחורה...
שתפו!!!
אגב הם לא באמת פראיירים כמו שכתוב בכותרת... הם נחמדים... |
|
חזור למעלה |
|
 |
sariela משתמש באימונים

הצטרף בתאריך: 18/06/2004 ב- 18:19:45 הודעות: 175 מיקום: תל-אביב
|
נשלח: 27/07/2004 ב- 00:18:13 כותרת הודעה: |
|
|
אצלי זה מתחלק ל-4:
בעניין של כיוונים, החלפת מיתרים וכו' ברור שאני זאת שעושה את זה (הסמפוניה היחידה שאבא שלי מכיר זו הסמפוניה לשווארמה...)
בעניין של תיקונים וכיוב' - כמו החלפת לבד, החלפת קפיצים, מזלגות ושאר ירקות - בזה אבא שלי כן עוזר לי כי הוא טיפוס דיי טכני ויש לו הרבה ידע
בעניין של הסעות, סחיבות וכו' - אחי הגדול הוא זה שנושא בעול, הוא מסיע אותי ממקום למקום עם הכלי, ביחד אנחנו מכניסים אותו לאוטו, מורידים אותו במדרגות מהחדר שלי למטה וכל אלה.
ומי שבא לקונצרטים ומתעניין בפן המוסיקלי זו אמא שלי... |
|
חזור למעלה |
|
 |
concer_s משתמש עם עתיד

הצטרף בתאריך: 12/07/2004 ב- 22:38:06 הודעות: 308
|
נשלח: 27/07/2004 ב- 14:04:12 כותרת הודעה: |
|
|
אבא שלי תמיד סוחב מצלמת וידאו לקונצרטים שלי.....
ומצלם בחשאי כי הוא יודע שאני נלחצת מזה.. _________________ --------------------------------------------------------
אמרה הקלאסיקאית.. |
|
חזור למעלה |
|
 |
עידו משתמש על

הצטרף בתאריך: 09/04/2004 ב- 12:42:33 הודעות: 1054 מיקום: ירושלים
|
נשלח: 27/07/2004 ב- 22:39:19 כותרת הודעה: |
|
|
טוב... לי אין מה שייסחבו לי... מה את התווים.... |